Ungdommens idrettspris

Benytt anledningen til å vise at dere setter pris på de fine ungdommene våre! Kandidatene behøver ikke å ha gjort seg spesielt godt bemerket som utøver innen sin idrett. Det kan være en utøver/utøvere som gjør en innsats med å hjelpe andre som trener, dommer, leder etc.

Denne prisen ble etablert i 2006, og deles ut årlig i forbindelse med Idrettsrådets årsmøte.

Se eget dokument for statutter og søknadsskjema.
Frist for innspill er 17. mars 2017.

Ildsjelprisen

Med denne prisen ønsker vi å hedre en person som gjennom en årrekke har gjort en stor innsats for idretten. Prisen er en flott anledning for hele Idretts-Larvik å vise sin takknemlighet til alle ildsjeler og frivillige i våre idrettslag.

Denne prisen ble etablert i 2011, og deles ut årlig i forbindelse med Idrettsrådets årsmøtet.

Se eget dokument for statutter og søknadsskjema.

Frist for innspill er 17. mars 2017

Utmerkelser og priser (NIF)

Her finner du informasjon om Hans Majestet Kongens Pokal, Egebergs Ærespris, Gullklubben, Årets ildsjel, Idrettsgallaen og andre viktige priser og NIFs æresmedlemmer.

Idrettsting 2019https://forbund.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=30Idrettsting 20192019-05-24T06:00:00Z2019-05-24T14:00:00ZLillehammerIdrettstinget arrangeres på Lillehammer Hotel.

I fokus